Referat af generalforsamlingen den 13. maj 2017

  1. Valg af dirigent

Kurt Jørgensen blev valgt til dirigent, og generalforsamlingen blev konstateret lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Ved generalforsamlingen var 10 parceller repræsenteret.

  1. og 3. Gennemgang af protokol og bestyrelsens beretning

Under gennemgang af protokol og bestyrelsens beretning, der blev fremlagt af formanden Henrik Hansen, orienteredes om:

Klimatilpasning
Projektet med adskillelse af regn- og kloakvand i Bakkelandsåsenes område er sidste sommer tilendebragt. Det er positivt at konstatere, at systemændringerne fungerer fuldt tilfredsstillende.

Vejenes tilstand
Vejene fremstår overordnet set i tilfredsstillende tilstand. I øvrigt kan det oplyses, at udgiften til snerydning og glatførebekæmpelse har været rimelig lav grundet den milde vinter.

Trafiksikkerhed
For at undgå at vores rabatter ud for vejsvingene påkøres og – særligt i tøbrudsperioder – beskadiges, har foreningen valgt at opsætte et antal ”pullerter” til markering på særligt udsatte steder. ”Pullerten” er udført i fleksibelt/eftergiveligt gråt gummimateriale, der giver efter ved evt. påkørsel, hvorved hverken ”bløde trafikanter” eller biler skades. Den er forsynet med hvid refleks monteret på topdelen og måler 800 mm. x 80 mm.

Adgang til fællesarealet i kørestol
Adgang for handicappet til fællesarealet er nu forbedret, idet det bageste lukkebeslag ved bommen ved hjælp af et håndgreb nu kan drejes. Bommen kan herefter forholdsvis let skubbes op, og der er efterfølgende adgang via et ca. 12 m. langt asfalteret areal med kun let hældning ned mod søen.

Ændring af zonestatus
Son tidligere bekendtgjort, har Grundejerforeningerne i Bakkelandsområdet den 12. februar 2016 rettet henvendelse til borgmester Kim Valentin for om muligt at ændre vort områdes zonestatus. Vi har efterfølgende – med henvisning til oplysninger om et områdes zoneændring i Nødebo – opfordret borgmesteren til at være behjælpelig med at skabe kontakt til det politiske bagland for at få gennemført en tilsvarende zoneændring for Bakkelandsområdet.

Efterfølgende har erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen i brev af 18. november 2016 oplyst, at Erhvervsstyrelsen har modtaget forslag fra Gribskov Kommune om ændring af zonestatus for sommerhusområder ved henholdsvis Gilleleje og Arresø.

Forslagene om sommerhusområderne ved Gilleleje forventes – med forbehold for vedtagelsen af den moderniserede planlov – at kunne imødekommes i forbindelse med fingerplansrevisionens spor 1. I den forbindelse er bl.a. lagt til grund, at de pågældende områder er placeret umiddelbart op ad eksisterende byzone.

Forslagene om sommerhusområderne ved Arresø (Bakkelandet og Bækkekrogen) henvises til revisionens spor 2. Det skyldes navnlig, at de to områder er placeret i åbent land og på afstand af byzone. Spor 2 er startet i 2017 og løber frem til 2018.

Det er vort håb, at det denne gang lykkes for Gribskov Kommune at få ændret vort områdes zonestatus.

Bestyrelsens beretning godkendtes.

Forelæggelse af det reviderede regnskab

Birgitte Kjems fremlagde det reviderede regnskab, der godkendtes.

  1. Forslag fra bestyrelsen

Bestyrelsens forslag om kontingent – kr. 800,00 – for regnskabsåret 2017 godkendtes. Andelen vedrørende vintervedligeholdelsen udgør kr. 200,00.

  1. Forslag fra medlemmerne

Der var ikke indkommet forslag fra medlemmerne.

Valg af bestyrelse

Til bestyrelsen genvalgtes Birgitte Kjems og Kjartan Kristjansson.

  1. Valg af bestyrelsessuppleanter

Til bestyrelsessuppleanter valgtes Kirsten von Fintel og Per Østerberg.

  1. Valg af revisorer

Til revisorer genvalgtes Poul Akselbo og Per Østerberg.

  1. Eventuelt

Spørgsmål om sejlads på Arresø samt om vandkvaliteten og fuglelivet omkring søen henvises til Naturstyrelsens hjemmeside:

http://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/arresoe/

Kurt Jørgensen oplyste, at foreningens hjemmeside vil blive ændret, således at opdatering af siden vil kunne gennemføres af bestyrelsen selv. Der vil endvidere blive etableret et link til Bakkelandsområdets lukkede facebookgruppe. Derudover vil det blive muligt at lægge korte nyheder ind på hjemmesiden, der også vil kunne fungere som debatforum for medlemmerne.

På opfordring af Grundejerforeningen Bakkelandet blev der rejst spørgsmål, om der i vor forening var stemning for afholdelse af en fælles vejfest. For at undersøge tilslutningen til en sådan fest, enedes man om at foreslå, at denne fest evt. kunne afholdes i forbindelse med det ordinære Sct. Hans–arrangementet lørdag den 23. juni 2018. Vi vil ved næstkommende fællesmøde orientere vore naboer om indstillingen.

Der blev endelig udtrykt stor utilfredshed med vedligeholdelsesstandarden af områdets kommunale skolesti, ligesom det oplystes, at bommene ved udmundingen til Skærødvej ikke fungerede efter hensigten – idet den ene bom ikke mere kunne fastlåses – og derfor ikke sikrede den cyklende trafik ved udkørsel på Skærødvej.

Man var endvidere uforstående over for, at kommunens personale ikke selv lukker disse bomme efter gennemkørsel med traktor m.v. Det kan oplyses, at anmeldelse af fejl ved veje og stier sendes som ”tip” på kommunens hjemmeside eller via kommunens smarte app ”Tip Kommunen”.

Den årlige vejfest afholdes den 19. august 2017 kl. 13:00. Som tidligere foregår festlighederne hos Inge og Kjartan på Tømmerholtåsen 1. Nærmere herom fra festudvalget på et senere tidspunkt.

Efter dette års generalforsamling har bestyrelsen konstitueret sig således:

Formand Henrik Hansen, næstformand Kristian Haagensen, kasserer Birgitte Kjems, sekretær Kjartan Kristjansson og medlem Pia Hardenberg.

Huseby, den 19. maj 2017

Dirigent:                                                                  Referent:

Kurt Jørgensen                                                     Kristian Haagensen

Kontakt

Grundejerforningen Bakkelansdåsene
c/o Henrik Hansen
Tømmerholtåsen 23
Huseby
3200 Helsinge
Telefon: 20 84 00 14
Mail: hphmaximus@hotmail.com
Bank: 1551-4845379157

Privatpolitik

Hvad er persondataforordningen?
Persondataforordningen er et EU regulativ, som har til formål at beskytte personer i forbindelse med behandling af personoplysninger. Det trådte i kraft den 25. maj 2018.

Grundejerforeninger er også underlagt persondataforordningen, og er forpligtet til at udforme og offentliggøre en såkaldt privatlivspolitik og fortegnelse samt indgå en databehandleraftale med samarbejdspartnere og leverandører.

I praksis betyder det, at grundejerforeningen skal beskrive og oplyse hvilke persondata der indsamles, opbevares og hvad de anvendes til, samt hvem der har adgang til oplysningerne. Desuden skal man oplyse hvilke data man videregiver til 3. part.

Læs mere om Grundejerforeningens Privatpolitik her
Download Grundejerforeningens Privatpolitik som PDF fil Privatlivspolitik 27.01.2020 (002)