Referat af generalforsamlingen den 11. maj 2019

 

  1. Valg af dirigent

Kurt Jørgensen blev valgt til dirigent, og generalforsamlingen blev konstateret lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Ved generalforsamlingen var 11 parceller repræsenteret.

  1. og 3. Gennemgang af protokol og bestyrelsens beretning

Under gennemgang af protokol og bestyrelsens beretning, der blev fremlagt af formanden Henrik Hansen, orienteredes om:

Ændring af zonestatus

Gribskov Kommune har på given foranledning den 26. april 2019 oplyst, at byrådet har anmodet om mulighed for overførsel af Bakkelandsområdet til byzone i høringssvar af 20.03.2019 til forslag til Fingerplan 2019.

Som bekendt forudsætter en statusændring fra sommerhusområde til helårsbeboelse, at det tillades i den statslige planlægning for hovedstadsområdet (Fingerplanen).

Ønsket er desværre ikke imødekommet i den Fingerplan 2019, som netop er vedtaget.

Byrådet er i øjeblikket i gang med at formulere ny planstrategi, som ventes sendt i offentlig høring i slutningen af 2019 som forberedelse til ny kommuneplan, som udarbejdes i 2020/21. I den forbindelse er grundejerforeningerne selvfølgelig velkomne til at indsende deres fortsatte ønske. Ligeledes medtages ønsker som input i forbindelse med formulering af fremtidige høringssvar til overordnet planlægning. Grundejerforeningen agter derfor – som tidligere – i samarbejde med Gf. Bakkelandet at fremsende vores ønsker for Bakkelandsområdet til Gribskov Kommune.

Kommunens høringssvar til forslag Fingerplan 2019 kan ses på https://hoeringsportalen.dk/Hearing/Details/62693 – se under Høringssvar fra kommuner s. 60.

Vejenes tilstand

Vejene fremstår overordnet set i tilfredsstillende tilstand.

 Hastighedsbegrænsning på Præstevej

Grundejerforeningen Bakkelandet har den 9. september 2018 ansøgt Gribskov Kommune om at begrænse hastigheden ud for Bakkelandets udmunding i Præstevej til 50 km/t.  Den 10. december 2018 kom der svar fra Nordsjællands Politi, der imødegik det rimelige ønske, men anså en begrænsning af hastigheden til 60 km/t for værende tilstrækkelig. Skiltene er efterfølgende opsat efter den 18. februar 2019.

Hoveridag

Grundejerforeningen Bakkelandet har oplyst, at ”hoveridagen” på fællesarealet i fremtiden afvikles den 1. søndag i maj måned. Man er meget velkommen til at deltage i det forefaldne arbejde. Grundet udsigten til dårligt vejr og manglende tilslutning fra grundejerne blev hoveridagen aflyst i år.

Bestyrelsens beretning godkendtes.

  1. Forelæggelse af det reviderede regnskab

Kristian Haagensen fremlagde det reviderede regnskab, der godkendtes.

  1. Forslag fra bestyrelsen

Bestyrelsens forslag om kontingent – kr. 800,00 – for regnskabsåret 2019 godkendtes. Andelen vedrørende vintervedligeholdelsen udgør kr. 200,00.

  1. Forslag fra medlemmerne

Der var ikke indkommet forslag fra medlemmerne.

 Valg af bestyrelse

Til bestyrelsen genvalgtes Birgitte Kjems og Kjartan Kristjansson.

  1. Valg af bestyrelsessuppleanter

Til bestyrelsessuppleanter genvalgtes Kirsten von Fintel og Per Østerberg.

  1. Valg af revisorer

Til revisorer genvalgtes Poul Akselbo og Per Østerberg.

  1. Eventuelt

Under eventuelt drøftedes bl.a. generende støj fra varmepumper i naboforeningen, evt. opretning af vejbrønd ud for Duebjergåsen nr. 1 samt den høje pris på vand fra Gribvand A/S.

Den årlige vejfest afholdes den 17. august 2019 kl. 13:00. Som tidligere foregår festlighederne hos Inge og Kjartan på Tømmerholtåsen 1. Nærmere herom fra festudvalget på et senere tidspunkt.

Efter dette års generalforsamling har bestyrelsen konstitueret sig således:

Formand Henrik Hansen, næstformand Kristian Haagensen, kasserer Birgitte Kjems, sekretær Kjartan Kristjansson og medlem Pia Hardenberg.

Huseby, den 11. maj 2019

Dirigent:                                                                  Referent:

Kurt Jørgensen                                                     Kristian Haagensen

 

Kontakt

Grundejerforningen Bakkelansdåsene
c/o Henrik Hansen
Tømmerholtåsen 23
Huseby
3200 Helsinge
Telefon: 20 84 00 14
Mail: hphmaximus@hotmail.com
Bank: 1551-4845379157

Privatpolitik

Hvad er persondataforordningen?
Persondataforordningen er et EU regulativ, som har til formål at beskytte personer i forbindelse med behandling af personoplysninger. Det trådte i kraft den 25. maj 2018.

Grundejerforeninger er også underlagt persondataforordningen, og er forpligtet til at udforme og offentliggøre en såkaldt privatlivspolitik og fortegnelse samt indgå en databehandleraftale med samarbejdspartnere og leverandører.

I praksis betyder det, at grundejerforeningen skal beskrive og oplyse hvilke persondata der indsamles, opbevares og hvad de anvendes til, samt hvem der har adgang til oplysningerne. Desuden skal man oplyse hvilke data man videregiver til 3. part.

Læs mere om Grundejerforeningens Privatpolitik her
Download Grundejerforeningens Privatpolitik som PDF fil Privatlivspolitik 27.01.2020 (002)