Referat af generalforsamlingen den 22. august 2020
  1.  Valg af dirigent
    Jan Halaburt blev valgt til dirigent, og generalforsamlingen blev konstateret lovligt indvarslet og beslutningsdygtig. Ved generalforsamlingen var 8 parceller repræsenteret.

  2. Gennemgang af protokol og bestyrelsens beretning
    Under gennemgang af protokol og bestyrelsens beretning, der blev fremlagt af formanden Henrik Hansen, orienteredes om:

    Udsættelse af generalforsamling
    Med henvisning til Corona-pandemien og myndighedernes deraf følgende forbud mod forsamlinger på mere end 10 personer besluttede grundejerforeningens bestyrelse, at fravige vedtægternes bestemmelse om afholdelse af generalforsamling inden udgangen af maj måned dette år. Dette blev i brev af 14. maj 2020 meddelt foreningens medlemmer, der fik mulighed for ar fremkomme med skriftlige bemærkninger til udsættelsen. Vi modtog ingen bemærkninger.

    Ændring af zonestatus
    Gribskov Byråd er i øjeblikket i gang med forberedelserne til en ny kommuneplan, som udarbejdes i 2020/21. I den forbindelse er grundejerforeningerne velkomne til at indsende deres fortsatte ønsker. Ligeledes medtages ønsker som input i forbindelse med formulering af fremtidige høringssvar til overordnet planlægning. Grundejerforeningen har derfor – som tidligere – i samarbejde med Grundejerforeningen Bakkelandet fremsendt vores ønsker for Bakkelandsområdet til Gribskov Kommune, allerede den 27. maj 2019.

    Vejenes tilstand
    Vejene fremstår overordnet set i tilfredsstillende tilstand, og samtlige vejbrønde er netop tømt og i god stand. Endvidere er samtlige pullerter afvasket ligesom græsset omkring dem er nedklippet.

    Hastighedsbegrænsning på Præstevej
    Som oplyst ved sidste års generalforsamling blev der indført hastighedsbegrænsning på 60 km/t ud for Bakkelandets udmunding i Præstevej. Skiltene blev opsat efter den 18. februar 2019. Hastighedsbegrænsningen er nu udvidet til også at omfatte den resterende strækning af Præstevej mellem Annisse og Ramløse.

    Skolestien
    I 2017 konstaterede vi, at skolestien mellem Tømmerholtåsen og Skærødvej i forbindelse med markarbejde var blevet beskadiget. En del af rabatten og asfaltbelægningen var blevet bortpløjet på en længere strækning. Kristian Haagensen har for nuværende fremsendt 17 mails til Gribskov Kommune for at få stien repareret.
    Sidste efterår valgte Gribskov Kommune at lade en landmåler fastlægge skellets placering mellem mark og stianlæg. Skellet er nu markeret med skelpæle. Det er uomtvisteligt, at lodsejeren – Annissegård – har haft ploven inde på Gribskov Kommunes ejendom.
    Der er den 29. april 2020 sendt yderligere en erindringsskrivelse til Gribskov Kommune for at få skolestien repareret, og vi er bekendt med, at også beboere i Bakkelandet har klaget over skolestiens dårlige tilstand. Her i august måned – umiddelbart efter høsten – har Gribskov Kommune reetableret skolestiens rabat ind mod marken. Desuden er stien renset og fejet, ligesom der er foretaget indklipning af grene og ukrudtsvækster langs læhegnet. Vi håber, at Gribskov Kommune snarest finder midler til en ny overfladebelægning på den nedslidte skolesti.

    Fællesarealet
    På fællesmødet mellem os og Grundejerforeningen Bakkelandet den 22. oktober 2019 drøftede vi, hvad vi egentlig vil med fællesarealet. Formand Ole Kien gjorde gældende, at arealet er fredet og skal vedligeholdes, så det ser ud, som da udstykningen blev etableret. Der var forslag om at begrænse bredden af buskadset langs Præstevej for at gøre den tilbagevendende beskæring af buskene – og for at bibeholde udsigten over søen – mere overkommelig og dermed billigere. Dette er gennemført på nuværende tidspunkt. Vi kan oplyse, at vi ikke har haft indflydelse på beskæringen. Vi har derimod på mødet foreslået et lavere aktivitetsniveau (mindre pleje af fællesarealet) og kun hoveridag hver 2. år, da det formodentlig vil give flere fremmødte medlemmer.

    Bestyrelsens beretning, der supplerer den udsendte beretning af 11. maj 2020, godkendtes.

  3. Forelæggelse af det reviderede regnskab
    Birgitte Kjems fremlagde det reviderede regnskab, der godkendtes.

  4. Forslag fra bestyrelsen
    Bestyrelsens forslag om kontingent – kr. 800,00 – for regnskabsåret 2020 godkendtes. Andelen vedrørende vintervedligeholdelsen udgør kr. 200,00.

  5. Forslag fra medlemmerne
    Der var ikke indkommet forslag fra medlemmerne.

  6. Valg af bestyrelse
    Til bestyrelsen genvalgtes Henrik Hansen, Pia Hardenberg og Kristian Haagensen.

    Valg af bestyrelsessuppleanter
    Til bestyrelsessuppleanter valgtes Kurt Jørgensen og Stig Lenskjær.

  7. Valg af revisorer
    Til revisorer genvalgtes Poul Akselbo og Per Østerberg.

  8. Eventuelt
    Fremtidig korrespondance med medlemmerne vil overvejende ske via mail. Ændres en mailadresse skal grundejerforeningen orienteres herom.

    Kristian Haagensen gjorde opmærksom på, at mange buske og træer langs vores veje og græsrabatter er mangelfuldt beskåret, hvilket kan genere trafikken/skjule skiltning. Det er grundejerens pligt at beskære denne bevoksning efter gældende bestemmelser, og Gribskov Kommune kan som vejmyndighed kræve beskæring udført af grundejeren eller for dennes regning. Reglerne for beskæring kan ses på dette link:

    https://www.gribskov.dk/borger/natur-miljoe-og-trafik/trafik-og-veje/beskaering-langs-vejen/

    I forbindelse med dette emne nævnte Kurt Jørgensen et tilsyneladende problematisk forhold mellem vores medlemmer, der har vejskel op til Bakkelandet og Grundejerforeningen Bakkelandet, der tilsyneladende uretmæssigt pålægger vores medlemmer unødige udgifter til beskæring af bevoksning ud til vejen. Bestyrelsen vil overveje, om dette forhold skal bringes op på det årlige fællesmøde mellem grundejerforeningerne.

    Siden d. 27. august 2016 har vi haft en facebook gruppe-site ved navn “BAKKELANDET Nabofællesskab”, der er for alle, som bor i Bakkelandsområdet, dvs. begge grundejerforeninger. På sitet deles diverse info i en god og høflig tone, fx efterlysning af et husdyr, en reol sættes til gratis afhentning eller salg, opslag om at holde øje med en mistænksomt udseende person, der er set luske rundt i området og tage fotos af vores huse, osv. Man tilmelder sig gruppen ved at have en facebook profil, finder gruppen ved at skrive “BAKKELANDET Nabofællesskab” i søgefelt på facebook og dernæst klikke på “anmod om medlemskab” på sitet. Administratorerne sørger for godkendelse af anmodning. Det er en lukket gruppe, dvs. ingen andre end medlemmerne kan se, hvad der skrives på sitet. Her er link til facebook-gruppen: https://www.facebook.com/groups/1135541093144618

    Der opfordres til at læse og studere vores officielle grundejerforenings website, hvor der står megen interessant information om vores lokalområde. Administrator af sitet, Kurt Jørgensen, har gjort et stort stykke arbejde med at opdatere sitet og har bl.a. indsat historisk baggrundsinformation primært hentet fra “Annisse Sogn gennem 200 år af Sigrid Nielsen”.
    Her er link til websitet: http://bakkelandsaasene.dk/

    Efter dette års generalforsamling har bestyrelsen konstitueret sig således:
    Formand Henrik Hansen, næstformand Kristian Haagensen, kasserer Birgitte Kjems, sekretær Kjartan Kristjansson og medlem Pia Hardenberg.

Huseby, den 22. august 2020

Dirigent: Jan Halaburt                                       Referent: Kristian Haagensen

Kontakt

Grundejerforningen Bakkelansdåsene
c/o Henrik Hansen
Tømmerholtåsen 23
Huseby
3200 Helsinge
Telefon: 20 84 00 14
Mail: hphmaximus@hotmail.com
Bank: 1551-4845379157

Privatpolitik

Hvad er persondataforordningen?
Persondataforordningen er et EU regulativ, som har til formål at beskytte personer i forbindelse med behandling af personoplysninger. Det trådte i kraft den 25. maj 2018.

Grundejerforeninger er også underlagt persondataforordningen, og er forpligtet til at udforme og offentliggøre en såkaldt privatlivspolitik og fortegnelse samt indgå en databehandleraftale med samarbejdspartnere og leverandører.

I praksis betyder det, at grundejerforeningen skal beskrive og oplyse hvilke persondata der indsamles, opbevares og hvad de anvendes til, samt hvem der har adgang til oplysningerne. Desuden skal man oplyse hvilke data man videregiver til 3. part.

Læs mere om Grundejerforeningens Privatpolitik her
Download Grundejerforeningens Privatpolitik som PDF fil Privatlivspolitik 27.01.2020 (002)